este prima vizită la dentist?

Prima vizita la stomatolog poate veni cu o oarecare anxietate, vă întelegem, și de aceea avem câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru prima vizită la dentist și pentru a vă informa despre ce se va întâmpla!

 

1. Radiografia

Dacă există o radiografie dentară o vom solicita în momentul în care ajungeți în clinica, în caz contrar înainte de prima vizită vom solicita telefonic realizarea unei astfel de investigații imagistice

 

2. Check-in

În momentul în care ajungeți în clinică veți fi primit de către echipa de Front desk care o să vă poftească în sala de așteptare.

Totodată va fi anunțat medicul de sosirea dumneavoastră, timp în care veți fi îndrumat pentru a completa formularele necesare primei vizite.

 

3. Discuția cu medicul

Ajunși în cabinet, veți discuta cu medicul despre istoricul problemelor dentare, despre motivul vizitei și, dacă este cazul, despre problemele de sănătate și anxietatea legată de tratamentul stomatologic. Dorim să aflăm în acesta întâlnire și ce vă doriți, ce așteptări aveți, astfel încât să  putem realiza un plan de tratament personalizat.

 

4. Controlul

Vor fi examinate arcadele dentare, situația gingiilor și a părților moi, articulația temporo-mandibulară, toate acestea în paralel cu examinarea radiografiei.

Acest examen initial este foarte important deoarece în cadrul lui putem depista din timp afecțiuni ale gingiei, carii sau chiar probleme mult mai complexe.

 

Opțional

Se poate decide în cadrul primei vizite dacă este nevoie de fotografii sau de înregistrarea unor modele digitale ale arcadelor dentare, ce ne ajută în formularea planului de tratament

 

Vrei să afli mai multe despre tratamentele Dentaline?

Call Now Button
×