Fast & Fixed

Recapătăți zâmbetul în 24 de ore!

Ce este Fast & Fixed?

Tratamentul Fast & Fixed este o procedură chirurgicală care este concepută pentru a oferi o restaurare completă a arcadelor.

Procedura Fast & Fixed permite montarea a patru sau șase implanturi în aceeași zi la clinica Clinica Dentaline din Craiova

Când aveți nevoie de Fast & Fixed?

Pacienții care sunt edentați sau sunt pe cale de a deveni astfel și care se simt prea tineri pentru a purta o proteză dentară clasică, pot opta acum pentru o dantură perfect adaptată nevoilor lor pe un suport de implanturi.

Pacienților edentați care au proteze cu probleme de adaptare, li se oferă acum o nouă șansă la o viață normală și fără compromisuri printr-un tratament de restaurare pe suport de implanturi

Ce se întâmplă în timpul operației de implant dentar Fast&Fixed?

Înțelegem că sunteți ocupat, dar fiți siguri că vă putem finaliza tratamentul cu implanturi în aceeași zi într-un mod rapid, eficient și sigur. Putem finaliza procesul nostru de implant dentar Fast & Fixed pentru dumneavoastră într-o zi, ceea ce face o procedură extrem de eficientă.

Cele mai întalnite întrebări

Deoarece implanturile au fost introduse în maxilar, vă puteți aștepta la unele umflături și dureri pentru câteva zile. Acest lucru ar trebui să dispară rapid și în câteva zile ar trebui să vă reveniți la normal. Recomandăm pacienților noștri să ia cel puțin una sau două zile libere după procedură.

Call Now Button
×