SKY Fast & Fixed

Extractie, inserare implant dentar, protezare imediată cu punte fixa intr-o zi.

Numeroşi pacienti care sunt aproape de a ajunge edentati total sau chiar sunt in această situatie isi doresc o restaurare fixa fara a mai fi nevoiti sa suporte proceduri de augmentare care presupun un timp de asteptare mai indelungat si costuri suplimentare.

Avantajul major al folosiri sistemului

SKY fast & fixed de la Bredent este ca aveti acum posibilitatea de a primi, intr-o singura zi, dinti ficsi cu care puteti manca imediat dupa operatie, reluandu-va astfel viata sociala intr-un timp record.

Procedurile de: extractie, implantare si restaurare temporara se fac intr-o singura operatie pe parcursul unei singure zile.

Multumita implanturilor angulate, osul nativ devine un suport perfect biomecanic pentru restaurare. Incarcarea imediata este posibila si datorita conectarii implanturilor intr-o constructie pasiva – in acest caz o punte cimentata intraoral. Executia puntii provizorii, perfect pasiva, se realizeaza intr-un termen scurt.

Posibilitatea de planificare exacta, anticipata, a timpului si a costurilor elimina riscul, atat pentru medic cat si pentru pacient, de a fi in posturi neplacute generate de situatiile în care timpul, costul, sau chiar ambele ar fi fost necunoscute intr-o “ecuatie magica”. Cu atat mai mult, restaurarea temporara permite negocierea intre pacient si medic a unui calendar al viitoarelor vizite la cabinetul stomatologic, castigand astfel timp suficient necesar realizarii unei lucrari permanente de calitate.

Conceptul SKY fast & fixed va permite sa uitati ca purtati proteza dentara.

Pacientii care sunt edentati sau sunt pe cale de a deveni astfel si care se simt prea tineri pentru a purta o proteza dentara clasica, pot opta acum pentru o dantura perfect adaptata nevoilor lor pe un suport de implanturi.

Pacientilor edentati care au proteze cu probleme de adaptare si care s-au resemnat cu soarta lor, li se ofera acum o noua sansa la o viata normala si fara compromisuri printr-un tratament de restaurare pe suport de implanturi.