TEHNOLOGIE ȘI CONFORT ÎN FRUMUSETE

Oamenii care zâmbesc sunt mai frumoși.

Unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observă este zâmbetul dumneavoastră.

Zâmbetul ne ajuta sa scăpam de stresul fizic si mental  pentru că dacă arătam bine ne simtim bine.

Doriti să arătati mai tineri, mai profesioniști sau să vă îmbunătătiti aspectul? Dacă da,  albirea dentară cu laser vă poate ajuta.

Acum, cu proceduri ca albirea dentara cu laser vă puteti îmbunătăti zâmbetul într-un mod rapid și economic.

Albirea dintilor la Clinica Dentaline din Craiova  nu a fost niciodată mai ușoară!

Albirea dintilor cu laser este sigură, și nici o altă metodă nu produce un rezultat mai bun pentru oricine își dorește un rezultat imediat.

Ce ne spun pacientii este că oamenii remarcă cât de bine arată, dar nu-și dau seama că  îmbunătătirea aspectului  se datorează dintilor mai albi. Veti avea dinti mai albi și asta vă va face să arătati mai tineri!

Clinica noastră folosește cea mai noua tehnologie laser pentru albirea dintilor realizând proceduri de albire dentara eficiente și sigure pentru pacient.

Aceasta tehnologie facilitează obtinerea rapida a rezultatelor, si este mult mai sigura pentru pacienti.

Noi știm ca timpul este foarte pretios pentru dumneavoastră, astfel încât va punem la dispozitie cea mai eficienta solutie de albire a dintilor. Este nevoie doar de o singura ședinta de tratament pentru a avea zâmbetul la care ati visat.

Dinti mai albi într-o singură ședintă de doar 20 de minute, atât este de simplu.

Pete de cafea, tigări, sau vin roșu sunt aproape magic șterse.

Procedura albirii cu laser este una extrem de simpla: se folosește un gel de albire pe baza de peroxid de hidrogen activat de laser, rezultatele sunt uimitoare. Întreaga procedura este simpla si extrem de confortabila pentru pacient, fiind totodată, sigura si rapida.

Trebuie stiut ca albirea se adreseaza structurilor  dentare naturale; ea nu va avea efect asupra obturatiilor (plombelor)  si nici asupra lucrarilor dentare, astfel incat  lucrarile protetice vizibile si plombele vor trebui inlocuite  cu unele noi, corespunzatoare noii culori obtinute. Albirea dentara este eficienta in special in cazul petelor extrinseci de pe dinti (cafea ceai, tutun, etc) sau coloratiilor datorate varstei.

Albirea nu va putea indeparta petele datorate fluorozei (intoxicatie cu fluor), petele aparute in urma tratamentelor cu Tetraciciline efectuate in copilarie,cele provocate de substante anorganice (non alimentare), sau cele aparute in dinti cu fisuri adanci produse de traumatisme, acestea putand fi ascunse doar cu ajutorul fatetelor ceramice sau a coroanelor integral ceramice.

Inaintea oricarui tip de tratament de albire dentara este obligatorie o consultatie la medicul dentist care va stabili cauza colorarii dintilor. De asemenea se va realiza o igienizare profesionala (detartraj, periaj profesional, air-flow) si vor fi  tratate toate afectiunile dentare (carii si alte leziuni ale smaltulu) si gingivale existente.

 Exista doua modalitati de albire a dintilor: in cabinetul de medicina dentara si acasa. Ambele metode utilizeaza produse sub forma de gel, fiind diferite doar concentratia substantei active si modalitatea de aplicare pe dinti.

Care este procedura de albire cu laser?

Pentru albirea dentara se folosesc geluri cu peroxid de hidrogen.

Componentul din gelul de albire activat de laser este peroxidul de hidrogen. Laserul activează  peroxidul de hidrogen si îl ajuta să penetreze suprafata dintelui. Sub actiunea razei laser, peroxidul de hidrogen se descompune și rezultă oxigen care intra in smalt si dentina. Acest procedeu permite albirea dintelui treptat, pana la obtinerea nuantei dorite, fără sa fie afectata structura.

Aceasta procedura cuprinde:

 • aplicarea unui departator de buze care va expune mai bine suprafetele vizibile ale dintilor,
 • protejarea gingiei  de contactul cu gelul de albit prin aplicarea unui strat protector de bariera gingivala fluida sau diga,
 • aplicarea gelului de albit pe suprafetele dintilor si activarea lui cu raza laser,
 • gelul va fi apoi indepartat si, dupa caz, se va aplica un nou strat, care din nou este activat cu laserul,
 • dupa ultima aplicare de gel, deparatatorul de buze si bariera gingivala vor fi indepartate,
 • se va clati energic gura cu apa.

Este de albirea dintilor o procedură sigură?

Da, ample studii de cercetare și clinice indică faptul că albirea dintilor sub supravegherea unui medic stomatolog este sigură. De fapt, multi medici  stomatologi consideră albirea cea mai sigură procedură  dentară cosmetică disponibilă.

 Albirea dintilor nu este recomandata femeilor insarcinate sau celelor care alapteaza, persoanelor cu boli gingivale sau cu eroziuni ale smaltului, copiilor pana in 15 ani si persoanelor cu dinti foarte sensibili sau alergice la peroxid.

Cât timp durează rezultatele?

Prin respectarea unor instructiuni simple de îngrijire post albire, dintii dumneavoastră vor fi întotdeauna mai albi si mai stralucitori  decât erau înainte de procedură.

Pentru a va bucura de un zambet minunat cat mai mult timp, vă recomandăm:

• folosirea atei dentare, periajul de două ori pe zi .

• folosirea periodica de substante de albire de concentratie scazuta sau repetarea albirii la 1 an

• evitarea alimentelor colorate pentru cel putin o saptamana dupa incheierea tratamentului de albire

• pe cat este posibil, consumarea lichidelor colorate cu paiul.

Există vreo diferentă între produsele de albire a dintilor ce se găsesc în magazine și albirea dintilor cu laser?

Da! Consultatia profesională dentară este întotdeauna primul pas pentru albirea dintilor în conditii de siguranta. În plus,  folosirea produsele de albirea a dintilor pe care le găsiti în magazine, cum ar fi benzi, geluri și paste de dinti necesită săptămâni sau luni pentru a albi dintii doar câteva nuante.

Avantajele folosirii laserului;

 • Scurtează cu mult timpul de tratament – timpul mediu de albire este de 20 de minute
 • Este solutia cea mai eficienta si minim invaziva disponibila pe piata
 • Realizează albiri ale dintilor cu pana la 10 nuante
 • Efectele durează mai mult daca vei respecta regulile de igiena
 • Acest dispozitiv evita excesul de căldura, ceea ce înseamnă confort, siguranta si încredere sporita pentru pacient

Doar un medic stomatolog vă  poate face dintii atât de  albi și atât de rapid.

Exista efecte secundare?

Acest tratament este unul sigur in conditiile in care este realizat de specialisti si pacientul urmeaza toate instructiunile. Totusi, este posibil ca pe durata realizarii tratamentului de albire sa apara sensibilitate , uneori chiar durere sau iritarea gingiilor, daca substantele de albire ajung pentru mult timp in contact cu acestea. Aceste modificari sunt temporare, si de intesitati diferite.

Cum este controlată  expunerea la lumina laser?

Toate tesuturilor moi din si in jurul gurii  sunt protejate.  Folosirea ochelarilor de protectie este necesară în timpul procedurii.

O notă de asigurare

Albirea dintilor este o procedura bine stabilită în cosmetica dentară. Peroxidul de hidrogen, agentul activ în albirea dintilor cu laser a fost de asemenea folosit in siguranta de mai multi ani în tratamentul gingiilor și a altor tesuturi moi orale.

Procesul de albire este eficient pe cele mai multe colorări dentare. Pete de culoare mai închisă, cum ar fi cele cauzate de antibiotice, sunt mai dificil de albit. Gradul de alb va varia de la pacient la pacient, în functie de structura dintilor.

Noi  ne dedicăm sfătuirii  pacientilor cu privire la optiunile lor de cosmetica dentara, oferindu-le, în același timp,  solutii personalizate care le vor îmbunătăti imaginea și zâmbetul . Daca vreti sa va bucurati de un zâmbet strălucitor și sănătos, vă invitam la clinica noastră pentru a afla mai multe despre procedura de albire cu laser si rezultatele minunate de care va puteti bucura.

Albire-dentara
Inainte
Albire-dentara2
Dupa
Albire dentara

Albire dentara

Albire-dentara
Inainte
Albire-dentara2
Dupa
Albire dentara

Albire dentara

Powered by themekiller.com