Proba zâmbetului

Probează zâmbetul la care visezi

Un zâmbet frumos este asociat cu o stare de sănătate bună și cu optimism.

Dinții influentează cel mai mult felul în care zâmbim și, mai ales, măsura în care zâmbim. Din fericire,în ziua de azi, oricine poate avea un zâmbet aproape perfect, care contează pentru sănătatea generală și contribuie la multiplicarea succesului personal în toate domeniile.

Filozofia noastra este de a reda atât frumuseţea naturală cât şi funcționalitatea și nu de a creea un aspect artificial.

Prin progresele din domeniul medicinei dentare, este posibilă îmbunătăţirea zâmbetului unui pacient, dar, în același timp și consolidarea stării de sănătate, folosind metode terapeutice cât mai conservative.

Estetica dentară nu are doar un efect extraordinar de creștere a încrederii de sine, ci asigură și îmbunătăţirea funcţiilor aparatului dento-maxilar.

Dacă vreti o îmbunătăţire a aspectului prin realizarea unui zâmbet perfect, este important să aveți aşteptări realiste.

De multe ori pacienții nu își pot imagina toate posibilităţile minunate care există pentru a îmbunătăţi aspectul general.

În clinica nostră puteți, efectiv, să probați zâmbetul pe care vi-l doriți, în scopul de a previzualiza şi de a vă imagina rezultatul final.

Pentru aceasta este nevoie de:

1. Fotografii inițiale.

2. Analiza fotografiilor – se stabilesc cerințele pacientului, modificările de care e nevoie,etc.

3. Amprentarea foarte precisă a arcadelor dentare cu un material siliconic extrem de fidel care poate să înregistreze toate detaliile de poziție, formă, textură ale dinților. Pe baza acestor amprente se obține copia în ghips a arcadelor dentare.

Tot în această etapă se înregistrează și modul în care se angrenează cele două arcade dentare în „mușcătură”. Pentru aceasta se folosește un dispozitiv special, foarte precis (arcul facial) care ajută la obținerea unui simulator cât mai precis al sistemului dinți-maxilare-articulație temporomandibulară.

4.Wax-up

La baza realizării acestei tehnici stau sugestiile pacientului, analiza funcțională, ocluzală și estetică realizată de medic și toate acestea materializate în laboratorul de tehnică dentară.

Având toate datele înregistrate pe modelele e ghips, tehnicianul dentar modelează în ceară forma dinților respectând cerințele de estetică ale pacientului și principiile de funcţionalitate.

Wax-up-ul dă pacientului și medicului posibilitatea de previzualizare precisă a modului în care vor arăta dinții în final.

Reprezintă o oportunitate a tehnicianului de a-și valorifica latura artistică în limitele funcționale și estetice stabilite.

Wax-up-ul este un instrument valoros pentru refacerea oricărui zâmbet.

5. Mock-up

În final, în cabinet, pe baza modelului de ceară se transferă pe dinți, dintr-un material compozit, noua imagine. Această simulare poate fi lipită pe dinți și purtată câteva zile. În acastă perioadă de probă se testează noua formă și poziție a dinților și într-o oarecare măsură și funcționalitatea.

Acum se pot solicita mici modificări sau corecții.

Când sunteți pe deplin mulțumiți de noul aspect, se trece la realizarea variantei definitive a lucrării. Astfel veți ști la ce să vă așteptați.