• Dr. Emma Draghici
  Medic Specialist Medicina Dentara
  Dr. Emma Draghici
  Medic Specialist Medicina Dentara

  Sunt Emma Cristina Draghici medic primar medicina dentara, managerul Clinicii Dentaline.

  Am absolvit Facultatea de Medicina Dentara, UMF Craiova in anul 1998; au urmat apoi rezidentiatul, obtinerea titlului de medic specialist, obtinerea titlului de medic primar.

  In anul 2010 am obtinut competenta in implantologie orala la UMF „Carol Davila”, Bucuresti.

  Din anul 2009 sunt Asistent Universitar la Disciplina de Reabilitare Orala, Facultatea de Medicina Dentara, Craiova.

  In anul 2016 am obtinut titlul de „Doctor in Stiinte Medicale”avand ca tema de cercetare „Hipercresterea gingivala de cauza mecanica-studiu clinic, histologic si imunohistochimic”.

  Sunt casatorita cu Lucian Draghici care imi este cel mai bun prieten, sustinator si coechipier. In anul 2005 am infiintat impreuna Clinica Dentaline si am continuat sa ne dezvoltam dispunand azi de cele mai bine cotate, încercate și testate tehnologii, materiale și tehnici disponibile oriunde în lume. Am creat Clinica Dentaline pentru a transforma tratamentele stomatologice într-o experiența plăcută, cât mai confortabila posibil pentru pacienții nostrii. Am inteles ca stomatologia inseamna mult mai mult decat „plombe si extractii”, inseamna ascultare, empatie, psihologie, arta.

  Munca mea este pasiunea mea; estetica dentara este pasiunea mea si sunt bucuroasa sa ofer fiecarui pacient zambetul care i se potriveste.

 • Lucian Draghici
  Ceramist
  Lucian Draghici
  Ceramist

  Lucian Draghici este un tehnician dentar cu viziunea perfectiunii si autenticului, specializat in estetica dentara.

  Este  absolvent al UMF „Grigore T. Popa” din Iasi, Colegiul de tehnica dentara.

  Din anul 2000 s-a dedicat exclusiv domeniului ceramicilor dentare participand constant la traininguri si cursuri de perfectionare in tara si in strainatate.

  Este un profesionist care intelege perfect cerintele medicului si dorintele pacientului,  avand o abordare personalizata, atat din punct de vedere estetic cat si functional, a fiecarei lucrari dentare    (fatete dentare, coroane integral ceramice, lucrari pe implante sau coroane metalo-ceramice).

 • Dr. Alice Stefania Petrache
  Medic Medicina Dentara
  Dr. Alice Stefania Petrache
  Medic Medicina Dentara

  Ea este Alice. Nu Alice din Tara Minunilor ci Dr. Alice Stefania Petrache, tanarul medic al echipei Dentaline, absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din Craiova, in anul 2016.

  Va asteptam oricand sa ii aflati povestea inceputa acum patru ani in clinica noastra.

  Calitatea, increderea si dragostea pentru oameni, sunt principiile ei de lucru, concretizate in zambetul sincer al fiecarui pacient care deja a cunoscut-o.

 • Iuliana Adriana Manea
  Secretara
  Iuliana Adriana Manea
  Secretara

  Daca iti faci curaj si timp sa ne intalnesti, te va intampina Iuliana Adriana Manea , secretara noastra, o fire vesela,zambitoare si foarte vorbareata!

  Iuliana este absolventa Facultatii de Stiinte Sociale, specializarea Jurnalism.

  Este o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, responsabila, hotarata, interesata de perfectionarea profesionala. Colaborare plăcută de mai bine de 3 ani, profesionalism şi multă încredere.

 • Ovidiu Samuel Badea
  Tehnician Dentar
  Ovidiu Samuel Badea
  Tehnician Dentar

  Ovidiu Samuel Badea este absolvent al UMF „Victor Babes” Timisoara, specializarea Tehnica Dentara.

  Samuel este un om bun care investeste talentat, rabdare si pasiune in munca sa, mereu dornic de perfectionare si interesat permanent de noutatile in domeniu.

 • Iuliana Putere
  Asistent Medical
  Iuliana Putere
  Asistent Medical

  Iuliana Putere va intampina cu prietenie si profesionalism in cabinetul stomatologic.

  Ea este absolventa a Facultatii de Automatica, Craiova si a Scolii Postliceale Sanitara „Charles Laugier”,Craiova,– specializarea Asistent Medical Generalist.

  „Am avut sansa de a intalni la Clinica Dentaline o echipa de profesionisti, tineri, dinamici, bine pregatiti care cauta permanent sa se perfectioneze si nu se tem de provocari, a caror unica preocupare este starea de bine si satisfactia pacientului tratat. Ma bucur ca fac parte din aceasta echipa minunata.”

Powered by themekiller.com